23 Eylül 2010 Perşembe

Golden Rose Paris -69-

























Selam millet (: öncelikle çok fazla resim yüklediğimin farkındayım bunalttıysam kusuruma bakmayın.. tırnağımda gördüğünüz simler 4 kat sonucunda meydana gelmiştir :D yani uğraşamam o kadar derseniz hiç almayın.. uğraşa değermi peki fazlasıyla değer.. ben sürmeden önce tabana beyaz oje sürdüm 1 kat.. gelelim simlere.. ojeyi sürdüğünüzde sanki zemine gümüş renkte sim dökmüşsünüz gibi duruyo ama ben bunu hiçbi karede yakalayamadım ne yazıkki.. sonrasında minik minik az yoğunlukta kırmızı simler geliyo.. sonrasında yeşil ve en büyük simler mavi.. çok az yoğunluktada sarı var sanırım.. gözlerimi 3-4 gün boyunca tırnaklarımdan alamadım özelliklede loş ortamda çok hoş parlıyorlar.. tavsiye ederim.. karelerde istediğim görüntüyü yakalayamadığım için minicik bi video ekledim dileyen izleyebilir öpüldünüz tarafımdan ^.^
-------------------------------------------------------------
I'm sorry if I have to upload pictures too often .. The nail polish on my nails that I drove four times .. I liked it very much .. worth a try (:

video burda

3 yorum:

  1. sildikten sonrada yaz bir yazı :DD silinmesi eziyet bunların

    YanıtlaSil
  2. cok guzelmis. metalik gumus rengin uzerine sur bi de, bence o zaman daha guzel olur.. bi de bende flormar supershinein simlisi var bi tane 39 mu neydi numarası. o da cok harika, sim seversen alabilirsin (:

    YanıtlaSil
  3. youknow = sildim canım gerçekten eziyet :D

    Nemo Latte = bide öyle deniyim aklıma gelmişti sonradan :) flormarıda deniyim ^^

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok değerli.. kısada olsa bir not bırakın.