11 Kasım 2010 Perşembe

Golden Rose Nail Art -124-









Selamın aleyküm sayın pek muhretem izleyiciler ^^ bugün sizleree golden rose'un nail art serisinden 124 numaralı ojeyi tanıtıciiym.. kendisine aşık oldum öldüm bittim diyebilirim.. malesef yine resimlerde yakalayamadım tam görüntüsünü.. resimlerin üzerine tıklayıp büyütürseniz daha iyi anlarsınız.. aslında bu ojeyle şekil çizmem gerekirken ben dayanamayıp kalın fırçayla normal biçimde sürdüm.. amaa ilk önce tabana 1 kat kırmızı oje sürdümki rengini parıltısını belli etsin.. sonrada 2 kat nail arttan sürdüm.. çook güzel parlıyo kıvamı biraz koyu.. kurumasına gelince kolaymı kuruyo bilmiyorum çünkü ben bi önceki yazımda belirttiğim oje kurutucu spreyi sıktım :) kısaca alın tavsiye ederim..

5 yorum:

  1. bu rengi bende çok severek kullanıyorum heleki parıltısına bayılıyorum.siteni yeni keşfettim bu arada ben gülçin takibe aldım seni bende beklerim..

    www.gulcinyaman.info

    YanıtlaSil
  2. Bu golden rose nail artları neden hiçbir yerde bulamıyorum çözemedim!

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Arkadaşlar:)

    Catherine Arley Holographic Ojelerinden sonra, Golden Rose firmasının yurtdışında olupta Türkiye'de olmayan ürünlerinin satışını almış bulunmaktayım, yurtdışından daha ucuza, yüklü kargo parası vermenize ve yüklü ödemeler yapmanıza gerek yok artık. Bende bir ojesever olarak, 2 aydır yoğun bir şekilde uğraştığım emeğimin karşılığını aldım ve nihayet golden rose lar artık Türkiye'de :)))

    (Not: Golden Rose'un diğer makyaj ürünlerinide görebilirsiniz)

    www.dbmstrend.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    Herkese Sevgiler
    Derya

    YanıtlaSil
  4. O iğrenç tırnaklar bi de nail art mı yaptın sen allasen ya jglksdhksghlsdg

    YanıtlaSil
  5. ojenin adı Nail Art canısı sen olayı çok yanlış anlamışsın hahahahh :D

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok değerli.. kısada olsa bir not bırakın.