5 Şubat 2011 Cumartesi

Gabrini Matte Nails -391-






Sonunda bende Gabrini'nin ürettiği mat ojelerden alabildim. Kırmızısını ve siyahını aldım. Çok beğendim çok tatlı duruyo tırnakta ama sanki günden güne kendi kendine parlaklaşıyo gibi geldi bana :D İlginç :D yinede sevdim. RESİMLERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN READ MORE'A TIKLAYIN.

8 yorum:

  1. tırnağında kaç kat var bilmiyorum ama bir kat daha sürsen daha güzel olacak sanki, ama renk çok güzel ben seviyorum bu ojeleri

    YanıtlaSil
  2. evet yaaa bendede var bunlardan...ıkıncı gun parlaklasmaya baslıolaar kendı kendıne.. ıde pek bı dayanıksız sankı ama hos ıdare edıo yanı :)

    YanıtlaSil
  3. Şu Gabrinileri bir ben bulamadım galiba :( İzmir'de nerede var hiç bilmiyorum yahu :(( Gerçi bende 3 tane mat oje var ikisi Claire's in,ama Gabrini'nin moruna taktım ben,onun tonu süper . Sen de güle güle kullan :)


    http://junkheadinpurpleland.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Gariptir ki "her şey 1 TL"cilerden aldım ben bu ojeleri :D O kadar aramıştım, sonunda hiç beklemediğim bir yerde çıktılar karşıma :D

    YanıtlaSil
  5. bende de var bunlardan birisi bu kırmızı/vişne çürüğünün aynısı bi mor bir de sütlükahve rengi siyahını çok aradım bulamadım en başka bi yerde de görmedim hiç ve evet kendi kendine parlamaya başlıyor çok komedi :D bende üstüne parlatıcı sürüyorum 1 günde öyle kullanıyorum renkleri güzel zaten :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok değerli.. kısada olsa bir not bırakın.